BIORESONANČNI APARATI

Uporaba harmoničnih frekvenc


Po petnajstih letih raziskav na področju frekvenčnih terapij je svetovno priznan naturopat in bioresonančni terapevt, Alan E. Baklayan leta 2010 odkril, da energetski sistem telesa in njegove funkcije natančno ustrezajo harmoničnim tradicionalnim pitagorejskim zakonom.

Telo in njegov sistem meridianov ter njegove čakre so zgrajene na enak način kot vsi znani glasbeni instrumenti,

Harmonične frekvence, VIR

matematično natančno in prekrasno harmonično.

Sem spadajo vse posameznikove čustvene, psihosomatske in mentalne strukture.

Da na hitro zaključimo s to zmedeno frekvenčno solato,

ki so nam jo podelile številne bioresonančne metode, tisoč različnih frekvenc po Rifu in na stotine Clarkovih frekvenc.

Zdaj imamo končno ključ, da natančno vemo, kaj ob terapijah počnemo in s čim je le to povezano …

Z dolgoletnimi izkušnjami je naturopat Baklayan ugotovil, da je bila meja bioresonančnih metod dosežena. Najprej je moral pacient vedno prevzeti določeno energijsko obremenitev, da se je lahko nato bremenitev nevtralizirala. Ta postopek je od pacienta zahteval veliko energije, tako da če je imel kronično obremenjenost, žal ni imel potrebne energije za opravljanje “dela” ob izvajanju terapij.

Ta postopek je zadeval tudi terapevte, saj so vedno nehote izpostavljeni različnim energetskim obremenitvam.

Leta 2011 je odkril revolucionarno metodo, ki pacientom omogoča, da razbremenijo svoje celotne neharmonične vibracije, medtem ko se lastna nihanja telesa uskladijo.

To je imenoval “MATRIX DISCHARGE”.

PRAVA UMETNOST ZDRAVLJENJA POMENI, DA PODPREMO NAŠE TELO, KI VEDNO ŽE SAMO TEŽI K HARMONIJI.

In to je sedaj mogoče dobesedno uresničiti.
Ta popolnoma nova metoda pomaga tudi, če je bolnik popolnoma izčrpan. Če se popolnoma energetsko razbremeni, je takoj opazen blagodejni učinek. Vse to se dogaja med terapijo.

Hkrati je naturopat Baklayan ponovno odkril, da se lahko z uporabo treh galvansko izoliranih kanalov učinkovitost terapij poveča od 5 do celo 21-krat.

Tako je mogoče hkrati harmonizirati tri sinergijske (ujemajoče se) obremenitve.

TRIKOMBIN

Frekvenčni generator TRIKOMBIN, VIR

Tridimenzionalna bioresonančna naprava

  1. “Matrix-Dischar” na osnovi Baklayana,
  2. klasična bioresonanca,
  3. vsak kanal ima svoj ločen izhod, to pomeni, da ima trikrat večji frekvenčni generator kot npr. Rife, Clark ali katere koli druge frekvence.

TRIKOMBIN pomeni: “Tri naprave v eni”

V njem je shranjenih več kot 1200 programov, kljub temu, da se sami v večini poslužujemo dela z ampulami. Blagodejni in sproščujoč učinek je običajno opazen takoj.

Trikombin je tridimenzionalna frekvenčna naprava in velja za absolutno revolucijo na področju uporabe frekvenc ter je spektakularen napredek bioresonančne tehnologije. Raziskovalec in njegov razvijalec naturpopat Alan E. Baklayan je uspel, da je naprava z uporabo harmoničnih frekvenc postala nepogrešljiv dragulj v terapevtskem svetu.

REMIVAWE PRO

Remivawe Pro je profesionalna bioresonančna naprava z dvema optično  ločenima vhodoma in izhodoma, ki jo prav tako uporabljamo pri svoji praksi. Vsebuje več kot 300 nastavitev za različne aplikacije.WaveScanner se uporablja za hitre in optimalne nastavitve.

Bioresonančna naprava RemiWave Pro