NEVROLOŠKE MOTNJE

Bioresonančna metoda kot podpora pri nevroloških motnjah


O motnjah živčnega sistema govorimo npr. ob nevralgijah, oslabljenih občutkih, paralizi, multipli sklerozi in boleznih centralnega živčnega sistema – možganih, možganskem deblu in živcih.

Podrobno obravnavamo posameznike z naslednjimi problemi: pareza, nevralgija, mišična fibrilacija, sindrom nemirnih nog, multipla skleroza, vertigo, prizadetost vida, Parkinsonova bolezen, tinitus,…

Tako kot pri vseh ostalih stanjih, je tudi pri teh nujno odkriti VZROK problema. Načrtno je treba iskati virusne bremenitve in obremeitve z določenimi strupi, kemikalijami, pesticidi,…, vključno z metaboličnimi produkti mikroorganizmov (bakterij). Nevrotoksični učinki se lahko pojavijo tudi pri glivičnih okužbah. V zvezi s tem je treba posebej omeniti aflatoksine (Aspergillus, Mucor). Odvisno od simptomov je v primeru okužbe s paraziti potrebno predpostaviti tudi, da so lahko prisotni nevrotoksični učinki parazitskega razpadanja in njihovih presnovnih produktov. Nevrološke bolezni vedno povzročajo številni dejavniki.

Po skrbni diagnozi se je bioresonančna metoda izkazala za zelo uspešno s specifičnim in splošnim odstranjevanjem toksinov ter zgoraj omenjenih potencialnih povzročiteljev nevroloških motenj.