HUJŠANJE

Naša bioresonančna naprava ima program za zmanjšanje telesne mase, katerega bomo podrobneje opisali spodaj. Vendar je pomembno opozoriti, da lahko povečanje telesne mase povzroči več dejavnikov. Mnoge motnje, ki lahko prispevajo k povišani telesni masi so alergije, intolerance, depresija, hormonske motnje, prebavne motnje in še posebej paraziti.

Pri pospeševanju izgube telesne mase z elektrodami  in s pomočjo bioresonančnih programov stimuliramo ter harmoniziramo metabolizem, hormonski sistem, detoksikacijo in avtonomni živčni sistem. V kombinaciji z ustrezno spremenjeno prehrano in gibanjem lahko dosežemo trajno izgubo telesne mase ob istočasnem izboljšanju metabolizma in celotnega počutja.

Toda program za hujšanje vključuje veliko več kot le hormonsko terapijo. Na začetku opravimo testiranje bakterij, mikoz (glivičnih okužb), parazitov in vseh ostalih stvari v telesu  zaradi katerih je težko izgubiti težo. Imate željo po sladkorju ali čokoladi, mogoče kruhu in drugih pekovskih izdelkih? Če je tako, vemo kaj je vzrok in bomo to posebej obravnavali oz. terapirali, čemur pa seveda sledi tudi svetovanje glede prehrane, ki temelji na možnih intolerancah ali alergijah. Priporočamo Vam, da prihajate redno, saj Vas bomo vodili in se skupaj z Vami veselili uspehov.

Kontaktirajte nas, da si rezervirate svoj termin.

Debelost in povišana telesna masa sta postala pereč problem sodobnega sveta, saj prispevata k boleznim milijona ljudi, ki  jih je mogoče preprečiti. V zadnjih štirih desetletjih se je svetovna razširjenost debelosti povečala za skoraj 300%. Najnovejši statistični podatki o debelosti, ki jih je izdala Svetovna zdravstvena organizacija, so pokazali, da ima več kot 650 milijonov ljudi (svetovna statistika) ITM 30 ali več, kar jih uvršča v kategorijo debelosti. Debelost ne vpliva le na odrasle, ampak tudi na 41 milijonov otrok.

Izguba teže je ustrezna rešitev za premagovanje številnih tveganj, ki jih debelost prinaša pacientu, vendar se pogosto obravnava kot pomemben izziv. Za mnoge ljudi, samo prehrana in telesna vadba ne zagotavljata rezultatov, ki jih potrebujejo za bolj zdravo življenje. Danes si želimo ogledati, kako bi uporaba tehnologije bioresonance lahko pomagala posameznikom pri zmanjševanju prekomerne teže in izboljšanju njihovega splošnega dobrega počutja.

Zdravstveni izzivi debelosti

Ko se v telesu kopiči prekomerna količina maščobe, morajo srce in vsi sistemi v telesu delati dodatno delo. Debelost, stanje, pri katerem je ITM bolnika 30 ali več, povzroči, da se ljudje srečujejo s številnimi izzivi povezanimi s svojim zdravjem.

Diabetes in bolezni srca sta dve od najpogostejših stanj, povezanih s debelostjo. Obe bolezni lahko povzročita precejšnje težave pri bolnikovem življenju in celo prezgodnjo smrt.

Debeli ljudje imajo tudi veliko večje tveganje za možgansko kap kot tisti, ki imajo normalno telesno težo. Poleg tega prekomerna teža povzroča zvišanje krvnega tlaka, povzroča težave z dihanjem in povečuje tveganje za razvoj bolezni žolčnika. Za ljudji s prekomerno količino maščob je tudi bolj verjetno, da razvijejo protin in osteoartritis.

Pomembno je razumeti, da so raziskave povezale debelost tudi z različnimi vrstami raka. Dejansko eno poročilo navaja, da debelost prispeva približno 5% vseh bolnikov z diagnozo raka v Združenem kraljestvu.

Med raki, ki so povezani z debelostjo, so:

Rak ledvic
Rak jeter
Rak žolčnika
Rak ščitnice
Rak trebušne slinavke
Rak črevesja
Rak požiralnika
Rak želodca
Poleg tega so ženske s povišano telesno maso izpostavljene večjemu tveganju za razvoj raka dojke. Dve drugi vrsti raka, ki ju je treba upoštevati, sta tudi meningiom, specifična oblika raka, ki prizadene možgane, in krvni rak, ki je znan kot mielom.

Bioresonanca kot pomoč pri hujšanju

Bioresonančna terapija, tehnologija, ki uporablja naravne elektromagnetne valove v telesu za spremljanje, testiranje napak in celo omogočanje telesu, da se začne samo zdraviti, je bila predlagana kot možna alternativa za premagovanje debelosti.

Ko bo posameznik podvržen bioresonančni terapiji, jim bo ta pomagala izgubiti težo. Ugotovili se bodo vzroki za težje izgubljanje telesne mase (metabolezem, hormonalni sistem,…) ter hrepenenja po določeni hrani (sladkor, ogljikovi hidrati…). S postopki bioresonančne terapije bo posameznik prejel valovanja, ki izboljšajo metabolizem in uravnotežajo hormone. Začel se bo tudi postopek razstrupljanja.

Posameznikom s povišano telesno maso testiramo tudi stresorje v telesu. Stresorji lahko vključujejo toksine, bakterije, parazite in druge spojine. Ti stresorji lahko bolniku otežijo izgubo teže. Tako lahko z odpravo takšnih stresorjev postane lažja tudi izguba teže.

Medtem ko ima lahko terapija z bioresonanco potencial, ko gre za pomoč pri posameznikovem programu za zmanjšanje telesne mase, mora posameznik razumeti, da jim tehnologija ne bo zagotovila rezultatov, brez ostalih sprememb. Bioresonančne terapije je potrebno kombinirati s pravimi spremembami v prehrani, ki zagotavljajo, da posameznik je zdravo hrano in iz jedilnika odstrani katero koli hrano, na katero je alergičen ali intoleranten. Tudi primerna vadba igra pomembno vlogo pri izgubljanju teže.

Zaključek

Izguba teže je pogosto težaven cilj za posameznike. Ker lahko prekomerno pridobivanje telesne teže, kot tudi težave pri izgubi teže, povzročijo različni dejavniki, ki ne vključujejo le pacientove prehrane in ravni telesne dejavnosti, je kot pomoč pri tem postopku lahko predlagana bioresonančna terapija. Z uporabo te tehnologije, skupaj s spremembami v prehrani in ustreznim načrtom vadbe, lahko bolniki dosežejo učinkovitejše rezultate pri doseganju idealne teže, ki jih postavi v manjše tveganje za bolezni, povezane z debelostjo.

Reference

http://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/obesity-and-overweight

https://www.webmd.com/diet/obesity/obesity-health-risks#1

https://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/causes-of-cancer/obesity-weight-and-cancer/how-being-overweight-causes-cancer