O nas

Osnovni podatki

Bio-Cor, bioresonanca Maribor, Tea Šumandl s.p.

Naslov: Igriška ulica 14a, 2000 Maribor

Telefon: 040/290-401

Elektronska pošta: info@bioresonancamaribor.com


PE Bio-Cor

Prušnikova ulica 1

2000 Maribor


V okviru zdravilske dejavnosti Bio-Cor, bioresonanca Maribor izvajajo zdravilske storitve naslednji zdravilci:

Tea Šumandl, mag., zdravilka s področja bioresonanče metode


Ministrstvo za zdravje nam je podelilo licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti, za delo na področju zdravilske metode – bioresonančna metoda pod številko: 1613-133/2017-4. Licenca je podeljena za obdobje od 01.02.2018 do 01.02.2025.

Prav tako nam je ministrstvo izdalo dovoljenje za opravljanje zdravilske dejavnosti na področju zdravilske metode – bioresonančna metoda pod številko: 1613-199/2019/8.

Kaj lahko pričakujete, ko rezervirate svoj termin pri BIO-COR?

Verjamemo v prepoznavanje in obravnavo izvornega vzroka za vaše težave, namesto, da bi se ukvarjali le s simptomi. Zato se posvetimo večinoma vzrokom in ne samo simptomom. To pomeni, da vam postavimo ogromno vprašanj že pred obiskom, s čimer pridobimo poglobljen vpogled v razumevanje vašega stanja ter tako po testiranju povežemo stvari in najdemo najboljšo rešitev.

Povprašamo vas v zvezi z vašo prehrano, spanjem, čustvovanjem, nivojem energije in še veliko drugega. Povprašamo vas o vaši predhodni anemnezi, saj močno podpiramo integracijo alternativne in klasične medicine. Naše znanje zato vključuje tako znanje tradicionalne, kot tudi klasične medicine s patologijo in anatomijo ter fiziologijo. Ko končamo s samo diagnozo in vam predstavimo načrt terapij, ste pripravljeni, da poprimete za elektrode in “delo” se lahko prične.

Terapije so popolnoma neinvazivne, veliko posameznikov med njimi zaspi in se sprosti. Trajajo približno eno uro za odrasle ter pol ure za otroke in vključujejo terapije po načrtu ter seveda podporne terapije za izboljšanje energijskega stanja v osnovi.

Zakaj se odločiti za nas?

  • Trudimo se za resnično čim krajše čakalne dobe.
  • Pri nas ste v dobrih rokah, saj za vas skrbi licencirana, usposobljena terapevtka, z večletnimi izkušnjami. Izobraževala se je pri eni izmed najbolj priznanih zdravilk v Sloveniji, mag.Karin Rižner.
  • Terapevtka se cel čas dodatno izobražuje ter nadgrajuje svoje znanje in sledi novim trendom na področju zdravilstva. 
  • Pri delu uporabljamo vrhunski  bioresonančni aparat Remiwave Pro ter tridimenzionalno bioresonančno napravo TRIKOMBIN.
  • Za testiranje ne uporabljamo digitalne zbirke možnih patogenov, temveč ampule. Trenutno je v naši ordinaciji več kot 2000 vzorcev, ki jih cel čas dopolnjujemo.
  • Pri delu uporabljamo ampule svetovno priznanega nemškega naturopata in odličnega bioresonančnega terapevta Alana E. Baklayana. Prav tako delujemo po njegovi metodologiji.
  • Izvide pregledov vam posredujemo natisnjene takoj po pregledu, prav tako jih razložimo ter vam svetujemo kako se zadeve lotiti bioresonančno in seveda tudi kaj lahko sami naredite za izboljšanje stanja.
  • Po samem pregledu vam posredujemo še možen načrt terapij, ki ga pripravimo naknadno.
  • Otrokom prijazen in urejen prostor.
  • Zagotovljeno parkirno mesto pred ordinacijo.