BOLEČINE

Bioresonančna terapija kot podpora pri protinu, bolečinah in artritisu

Sicer lahko govorimo o pomoči ob bolečini zaradi ureznin, zlomljenih kosti, opeklin itd., ki so seveda bile prej ustrezno zdravniško obravnavane, če je bilo potrebno. Vendar je še veliko bolj fascinantno, da se lahko opravlja podpora pri tudi ob kroničnih bolečinah, kot so bolečine v sklepih, mišicah ali organih.Seveda se ponovno poišče vzrok za bolečine in se ga s pomočjo  bioresonančnega aparata in vašim sodelovanjem poskuša odpraviti.  Vzemimo na primer protin, ki povzorča artritis in je pogosto posledica nabiranja sečne kisline. Bistveno je, da se izognemo benzojevi kislini, običajnemu konzervansu, saj je to tisto, kar telo presnavlja v hipurno kislino (ki jo najdemo tam, kjer se pojavi bolečina). Te kislinske akumulacije so osnova za razmnoževanje bakterij, te se množijo, povzročajo vnetja in nato bolečine. Uničevanje bakterij in razgradnja kislin z uporabo bioresonance lahko imata dramatične rezultate v kombinaciji z bolj zdravo prehrano in konvencionalnim zdravljenjem.

Protibolečinska terapija z bioresonančno metodo postaja vse pomembnejša. Akutna bolečina se lahko hitro zmanjša (tudi zobobol). Izboljšave pa so mogoče tudi ob kronični bolečini, kjer so bile izčrpane druge metode. Bioresonanca se je izkazala za učinkovito tudi v kombinaciji z drugimi metodami zdravljenja bolečine.

Terapije so uspešne ob bolečinah kot so migrena, glavobol, blokade v temporomandibularnem sklepu, bolečine v hrbtu, osteoartritis in artritis v velikih in majhnih sklepih, teniški komolec in sindrom karpalnega kanala in številna ostala stanja.

Več primerov najdete opisanih v knjigi Bioresonanca: nov pogled na medicino (Jürgen Hennecke).