TERAPIJE

POTEK TERAPIJ

Diagnoza oz. osnovni pregled in testiranje

Pred prvim obiskom vsak pacient prejme vprašalnik, katarega čim bolj natančno izpolni in prinese s seboj ob dogovorjenem terminu. Pošljemo vam tudi informacije v zvezi z bioresonančno metodo, da si lažje predstavljate kaj lahko pričakujete. Ob obisku najprej pregledamo vprašalnik, na katerem so podatki o posameznikovi zdravstveni zgodovini in se podrobneje pogovorimo o težavah, ki vas pestijo. Prav tako vam ponovno razložimo kako poteka testiranje in kako deluje bioresonanca ter vam z veseljem odgovorimo na morebitna vprašanja v zvezi s tem.

Nato sledi bioresonančno testiranje, ki nam omogoča izredno natančen vpogled v zdravstveno stanje posameznika. Prav zato lahko opravimo tudi preventivne preglede, saj se na energisjkih nivojih problem opazi že veliko preden se izrazi v obliki bolezenskih simptomov. V kablih ni električnega toka, postopek je popolnoma neboleč in še posebej primeren za ugotavljanje zdravstvenega stanja otrok.

Bioresonančno testiranje temelji na odkritju fizikov, da vse snovi sevajo (oddajajo šibko elektromagnetno valovanje) s svojo osebno vibracijo.  Npr. živo srebro oddaja valovanje določenega frekvenčnega spektra, ki je značilno samo zanj. Nobena druga snov na svetu ne seva tako kot živo srebro. Kar pomeni, da ga po tem sevanju lahko zaznamo in spoznamo. Kot vsa sevanja (radijski valovi, mikrovalovi, zvok…) tudi ta nihanja niso vidna, se jih pa z občutljivimi aparati da zabeležiti. Za vse snovi so znanstveniki že posneli njihove digitalne zapise sevanj in si jih lahko ogledamo v računalniških bazah podatkov večjih diagnostičnih sistemov.

Bioresonančno testiranje je metoda, ki ne posega v telo, saj zahteva le prisotnost testirane osebe z njenim informacijskim poljem. Vse snovi, ki jih človekovo telo vsebuje, neprestano oddajajo njihove osebne vibracije (nihanja). Če bi bila ta nihanja slišna, bi bilo človeku zelo neprijetno, saj bi neprestano šumelo. Na srečo ni tako. Človeško telo torej obdaja polje, v katerem „brnijo“ signali vseh snovi, ki jih telo vsebuje. Tudi vse celice oddajajo njihove osebne vibracije, celice različnih organov nihajo različno. Prav tako oddajajo signale tudi naši „sostanovalci“ – bakterije, virusi, paraziti itd.

V naši praksi merimo torej človekovo informacijsko polje, ki je skupek vseh sevanj. Prisotnost nihanj različnih snovi ugotavljamo s pomočjo vzorcev v ampulah. V zbirki imamo približno 2000 vzorcev, od celic različnih organov in tkiv, različnih povzročiteljev bolezni, zdravil, pesticidov, težkih kovin in drugih strupov do alergenov vseh vrst. Sevanja snovi iz ampul se med testiranjem usmeri skozi bioresonančni aparat na izhodno elektrodo (ploščo), iz katere zato prihaja nihanje testirane snovi. Testirana oseba se namesti v neposredno bližino izhodne elektrode, ki jo obdaja polje, v katerem lahko zaznamo nihanja snovi iz ampule. S pomočjo te „provokacije“ iščemo identična sevanja v človekovemu informacijskem polju.  Če je v človekovemu polju popolnoma enako nihanje, kot ga pošiljamo prek izhodne elektrode, se nihanji ujameta, seštejeta in pride do resonance. Resonanco ugotavljamo s tenzorjem, ki je nekakšna mešanica preproste antene in nihala. Na ta način najdemo različne bremenitve – alergijske, toksične, infekcijske in druge.

Testirana oseba lahko med testiranjem dela praktično karkoli, dokler je v dosegu izhodne elektrode (max. 30-50 cm). Odsvetujemo pa, da ima pri sebi kovinske predmete in naprave z viri sevanja (npr. mobilni telefon, prenosni računalniki…). Testiranje zdravju ni škodljivo, saj so omenjena sevanja zelo šibka, na telo pa vplivajo prekratko časovno obdobje, da bi imeli škodljive učinke. Angleški biofizik prof. Cyrus Smith je namreč odkril, da celice blagodejna sevanja v trenutku sprejmejo in „porabijo“, škodljiva sevanja pa morajo na celice delovati zelo dolgotrajno (več mesecev), da začnejo resno motiti komunikacijo med celicami. Omenjeni biofizik s sodelavci je namreč odkril tudi to, da celice  med seboj neprestano komunicirajo z valovanji. Naši možgani vsak trenutek pošiljajo našim organom navodila, kaj naj delajo. Torej navodila ne gredo do celic samo prek živčnih impulzov, pač pa se celice med seboj „pogovarjajo tudi prek brezžičnega omrežja“.

V času testiranja načeloma tako sedite ali se gibate (otroci) cca. 30 cm od izhodne elektrode. Med testiranjem lahko berete, se sproščate, otroci se igrajo,… Vedno vas prosimo, da iz prej omenjenih razlogov pred pregledom (terapijo) odstranite vse kovinske predmete (uro, nakit) in naprave, ki so vir sevanja (mobilni telefoni, tablice, prenosni računalniki), saj lahko le ti zmotijo delovanje bioresonančne naprave in onemogočijo ustrezno testiranje. Za otroke imamo pripravljene knjigice, da jim čas hitreje mine.

Ker je v človekovem telesu v vsakem trenutku mnogo snovi, bi na ta način dobili ogromno podatkov. Vendar ti podatki ne bi bili zelo uporabni, saj nam to še ne bi povedalo, katere bremenitve so močne in pomembne, katere pa so nepomembne in prehodne. Na srečo  z bioresonančnim aparatom signal na izhodni elektrodi prilagajamo tako, da iščemo le bremenitve, ki so zares močne in zato za zdravje pomembne.

Že tekom samega testiranja vam postavljamo dodatna vprašanja, vas seznanjamo z rezultati testiranja, ob koncu pa vas seznanimo s stanjem vašega organizma, morebitnimi bremenitvami in vzroki za vaše simptome. Prav tako se pogovorimo o možnih ukrepih ter vam svetujemo v zvezi z nadaljnimi terapijami. Glede na vsakega posameznika poiščemo rešitve in vas motiviramo k zdravemu načinu življenja.

Po opravljenjem testiranju se poglobimo v vaše rezultate testiranja, da si ustvarimo celotno sliko o problemu, zaradi katerega ste poiskali našo pomoč. Nato vam posredujemo razultate testiranja in možen načrt terapij.


Če menite, da z vašim zdravjem nekaj ni vredu ali si želite le preventivnega pregleda, vas vljudno vabimo na začetni pregled in bioresonančno testiranje.