Uporaba harmoničnih frekvenc – združeni tradicionalna medicina in sodobna tehnologija

TKM (tradicionalna kitajska medicina) je empirična medicina, ki telo in dušo obravnava kot enoto, zato zagovarja celostno zdravljenje, da se doseže samoregulacija. Cilj je uravnotežiti in regenerirati energije, da bi se spet lahko uravnavale same.

Očitno je, da meridiani in akupunkturne točke vibrirajo pri natančno določenih naravnih frekvencah – tako kot pri elektriki in magnetnih poljih. Toda revolucionarna ugotovitev uporabe harmoničnih frekvenc je, da so te frekvence med seboj v natančnem matematičnem razmerju, tako da

zdrav organizem nenadoma deluje kot uglašeno glasbilo.

Upošteva starodavne univerzalne zakone harmonije, ki jih na Zahodu poznajo že od pitagorejcev.

V večni simfoniji številnih naraščajočih in padajočih oktav meridiani in akupunkturne točke med seboj vibrirajo, se usklajujejo, krepijo in uravnavajo ter s tem nadzorujejo vse presnovne procese telesa in duše.

Ta ugotovitev je v skladu z najnovejšimi raziskavami v biofiziki, ki dokazujejo, da so magnetna polja, ki jih ustvarjajo biološki organizmi nadrejena biokemičnim procesom ter jih nadzorujejo.

Uporaba harmoničnih frekvenc razkriva lepoto ustvarjanja v akordu glasbe, matematike in energije. Tako postane očitno, da so bolezni in simptomi, slabo počutje in pomanjkanje energije posledica disharmonije notranjih organov in nadzornih sistemov, ki se – na eni izmed neštetih oktav – več ne usklajujejo, slabijo in blokirajo.

Poleg tega so obremenitve, kot so stres, travme, neozdravljene bolezni, toksini, bakterije, virusi, borelije itd., motilci naravnih frekvenc in nabojev, ki ne vibrirajo v harmoniji s celoto in ob preveliki preobremenjenosti porušijo red.

Uporaba harmoničnih frekvenc je metoda, s katero lahko usposobljeni terapevt v zelo kratkem času posebej nadzira vsa frekvenčna območja. Prizadete plasti, meridiani in akupunkturne točke se sistematično nastavljajo z lastno resonanco kot velikanski glasbeni instrument. Zdaj lahko energija spet prosto teče in s samoregulacijo lahko vse telesne funkcije spet izpolnjujejo svoje naloge kot pri zdravih ljudeh.

Za nadaljnje ciljno zdravljenje se ustrezne frekvence škodljivih motenj, kot so patogeni in onesnaževalci okolja, preusmerijo, tako da se lahko novo pridobljena uskladitev nadaljuje.

Cilj tretmajev je, da lahko vsi organi, tako kot glasbila velikega orkestra, pod vodstvom dirigenta ponovno igrajo vsak želeni del življenja .

“Ves naš biološki sistem, možgani, pa tudi zemlja sama, delujejo na enakih frekvencah.”

Nikola Tesla