ENERGETSKO TESTIRANJE

V naši ordinaciji uporabljamo različna energetska testiranja obremenitev, alergij in odkrivanja bolezenskih žarišč. Predhodno posvetimo veliko časa ugotavljanju pacientove osebne zdravstvene preteklosti (anamneza). V ta namen pacienti najprej natančno izpolnijo obsežen vprašalnik. Po osebnem pogovoru s pacientom se začne testiranje. Ko si terapevt ustvari celovito sliko o pacientovem zdravstvenem stanju, izdela natančni načrt terapije, v katerega so vključene tudi osnovne terapije, odstranjevanje toksičnih obremenitev, terapije za presnovo, deblokada brazgotin, hormonske izravnave in podobne, ki telo najprej energetsko stabilizirajo ali odstranijo nekaj terapevtskih blokad.


  • Testiranje z biotenzorjem

Tenzor je preprosta antenska naprava, ki zaznava drobna elektromagnetna nihanja. Sestavljen je iz držala, žice in satelitske skodelice z anteno. Z njim merimo resonanco (sozvočje) ali disonanco med pacientom in določeno snovjo ter tako ugotavljamo toksične obremenitve, prav tako pa tudi nihanja, ki so koristna za zdravje pacienta


  • Kineziološko testiranje

Moč mišice refleksno popusti, če na organizem deluje negativna informacija nihanja alergične ali toksične snovi. Praviloma testiramo mišico nadlakti. Pacient iztegne roko, terapevt pa s pritiskom navzdol ugotavlja moč mišice pred in po učinkovanju informacije nihanja neke snovi, ki jo prenesemo na telo neposredno ali prek bioreonančnega aparata.