DEPRESIJA

Bioresonančna terapija kot podpora pri depresiji


Hudih psiholoških travm seveda ni mogoče neposredno odpraviti z bioresonanco. Težko otroštvo, zloraba, travmatični dogodki in kronične frustracije lahko povzročijo in spodbujajo bolezen ali ovirajo proces zdravljenja. Bioresonančna naprava na žalost ne more spremeniti vaše tašče ali partnerja.

Ali se lahko depresivna stanja obravnavajo s pomočjo bioresonance je predvsem odvisno od tehnike in opremljenosti terapevta ter njegovega usposabljanja in izkušenj. Sami v praksi uporabljamo tudi ampule Depresija in Burn out, vendar je vse to le blaženje simptomov in ne odpravi vzroka nastalih težav. Pri le teh v veliki meri oz. še celo bolj kot navadno igra posameznik veliko vlogo.

Ko se človeku izboljša fizično počutje, se pogosto pojavi tudi izboljšava na kognitivnem počutju. Po terapijah, s katerimi želimo izločiti toksine, elektrosmog, kovine, parazite itd., lahko posameznik prične s terapijami za pomoč pri depresiji. Harmoniziramo hormonalni sistem s hormonskimi žlezami ter uravnavanjem hormonov. Aktiviramo tudi nevrone, posledica česa so nevrokemične spremembe, vključno z sproščanjem nevrotransmiterjev serotonina, dopamina in noradrenalina, ki izboljšajo razpoloženje.


Vendar je, kot smo omenili že na samem začetku, sodelovanje posameznika ključnega pomena in v veliko primerih predlagamo kombinacijo dela na biokemičnem (svetujemo glede prehrane, prehranskih dopolnil in dodatkov, adaptogenih zelišč in podobno), energijskem, psihološkem ter včasih tudi okoljsem nivoju.