ODVAJANJE OD KAJENJA

Vsi vemo kako škodljivo je kajenje. Vse več ljudi se odloča, da bi prenehali, vendar je mnogokrat želja po sami cigareti kljub volji posameznika premočna.

Prav tako je prenehanje kajenja šok za posameznikovo telo, ki lahko privede tudi do negativnih posledic, če se odvajanja ne lotimo sistematično.

Kako delujejo terapije?

Z uporabo bioresonančne terapije se frekvenčni vzorec nikotina v telesu obrne in pošlje nazaj v telo kot zrcalna slika. To povzroči tako imenovano “odpoved faz”. Ta pomaga telesu, da opusti spomin na nikotin in ga vrne v prvotno stanje pred zasvojenostjo. Hkrati se stimulira sistem za razstrupljanje telesa, ki odpravlja nikotin in povezane toksine cigaret skozi ledvice in kožo. To pomeni, da je manj verjetno, da boste iskali alternative, ki so običajno povezane s kadilci, ki poskušajo prenehati. To je najlažji in najbolj naraven način ter ne zahteva uporabe obližev, igel, hipnoze ali katere koli druge pomoči za prenehanje kajenja.

Bioresonančni aparat je sposoben zaznati zdrave in nezdrave energijske valove ter izboljšati zdrave valove in izničiti nezdrave valove, kot so tisti, ki jih oddaja nikotin. Z njegovo uporabo za prenehanje kajenja želimo zmanjšati potrebo po kajenju in fizično hrepenenje, saj prekine, da se nikotin zadrži v telesu. Gre za povsem nebolečo terapijo – nekateri ljudje čutijo rahlo mravljinčenje, vendar večina med postopkom ne čuti ničesar. Dobili boste tudi mineralne kapljice, ki vsebujejo vse informacije o terapiji, ki jih uporabljate v sledečem tednu po opravljeni terapiji.

Terapije so primerne za vse kadilce

Cigareti
Pipa
Cigare

Ni pomembno kako dolgo ali koliko kadite. Nikoli ni prepozno, da prenehate.

Prav iz tega razloga Vam ponujamo paket petih terapij za odvajanje od kajenja, s katerimi zmanjšamo željo po kajenju ter hkrati razstrupljamo in podpiramo obremenjene organe.

Paket: KAJENJU STOP: 5 terapij za ceno 120,00€

PRIPRAVA NA TERAPIJO

Izberite dan za terapijo in se na tisti dan poskusite izogibati pretiranemu dimu.

Dva ali tri dni pred terapijo začeti piti najmanj osem kozarcev vode na dan (vsaj 2 litra).

Nekaj ​​dni pred terapijo se izogibajte čaju, kavi, koli in alkoholu.

Odločite se za dan, ko boste ponovno nekadilec ……… .. (ime dneva)

Dan pred terapijo je treba narediti naslednje:

 • Vse pepelnike izpraznite in očistite, ne pozabite na pepelnik v avtomobilu, če ga uporabljate.
 • Posteljnino zamenjate ali operite.
 • Nekaj ​​dni pred terapijo zmanjšajte količino čaja, kave in kole, če jih pijete.
 • 24 ur pred terapijo in po njej ni priporočeno uživanje alkohola.
 • Ljudje, ki kadijo v vašem domu, morajo biti obveščeni, da ne kadijo okoli vas 24 ur po terapiji.
 • Znebite se vseh cigaret iz vašega doma, avtomobila in delovnega mesta, razen enega zavojčka.
 • Prinesite, ga z seboj na terapijo in se prepričajte, da je to vaša običajna znamka cigaret, ki jo kadite.
 • Pred terapijo odstranite uro in nakit.
 • Prosimo, ne mažite si rok s kremo, saj ovira uspešnost terapije.

Na dan terapije

Prosili vas bomo, da izpolnite osnovni informativni list. Nato boste šli ven, da bi pokadili še zadnjo cigareto. Iz te cigarete bomo zbrali pepel, preostanek cigarete in filter ter ga postavili v čašo, ki jo nato vstavimo v aparat. Sprostili se boste na terapevtskem stolu in prosili vas bomo, da držite dve medeninasti elektrodi. Lahko občutite rahlo mravljinčenje, vendar večina ne čuti ničesar, nekateri celo zaspijo.

Povprečni čas terapije – 75 minut

Po terapiji

 • Terapija ne samo, da lahko zmanjša obremenitev telesa z nikotinom, temveč lahko zmanjša tudi obremenjenost s katranom in vsemi ostalimi toksini, ki jih cigareti vsebujejo. Simptomi razstrupljanja se razlikujejo od osebe do osebe in so odvisni od številnih dejavnikov, kot so, kako dolgo ste kadili in vašega metabolizma. Koža je največji organ za izločanje in tako lahko opazite vonj tobaka na vaši koži in oblačilih. Prosimo, da nekaj dni pred in tudi po terapiji operete posteljnino.
 • Pomembno je, da nekaj dni pijete vsaj 8 kozarcev vode na dan. To bo pomagalo vašim ledvicam izpirati toksine iz telesa.
 • Nekaj ​​dni se izogibajte čaju, kavi in ​​zlasti alkoholu.
 • Ne imejte cigaret doma, na delovnem mestu ali v avtu.
 • Nikomur ne pustite, da kadi zraven vas vsaj 24 ur.
 • Epsonove solne kopeli in parne savne so tudi odlične za pomoč telesu pri izločanju toksinov.
 • Prosimo, da se po terapiji kopate ali tuširate in nato redno spirate nikotin iz kože.
 • Nekaj dni se lahko počutite utrujeni  in potem se navadite na to, da niste več izpostavljeni stimulansom, ki jih najdete v cigaretah.

Pogosto zastavljena vprašanja

V: Ali lahko vsak, ki je kadilec, opravi terapijo?

A: Ja, ni pomembno kakšno količino ali koliko časa ste kadili. Terapija ni primerna le, če ste noseči, dojite ali imate srčni spodbujevalnik.

V: Ali obstajajo neželeni učinki?

A: Zaradi postopka razstrupljanja  lahko občutite utrujenost, omotico, glavobol ali slabost nekaj dni po terapiji. Le to je mogoče preprečiti ali omejiti na minimum s pitjem dovolj vode.

V: Koliko terapij bom potreboval?

O: Običajno 5 obiskov. Če je vaša želja po cigareti izginila že po prvem obisku, potem ne potrebujete drugega, vendar se to razlikuje pri vsakem posamezniku in nekateri morda potrebujejo več terapij.

V: Če je to tako uspešna metoda, zakaj še nisem slišal za to?

O: Za našo državo je relativno nova in ne tako znana metoda, vendar je v Evropi prisotna že več kot 30 let.

V: Kako se dogovorim za prvi obisk?

O: Pokličite našo ordinacijo na 031/329-164 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@bioresonancamaribor.com.

V: Je uspeh zagotovljen?

Žal nam je, čeprav smo zelo ponosni na naš uspeh do sedaj, vseeno ne moremo zagotoviti, da bo bioresonanca delovala na vse kadilce, saj nobena pomoč za prenehanje na trgu nima 100% uspešnosti. Zato ne moremo ponuditi vrnitve denarja.