TERAPEVTKA

Tea Šumandl, mag.

Licencirana zdravilka s področja bioresonančne metode

Teo Šumandl mag., licencirano zdravilko s področja bioresonančne metode je po zaključenem magisteriju strast do vseživljenjskega učenja ter predvsem osebna izkušnja vodila in jo še vedno vodi v nenehno širjenje svojega znanja, ki lahko zagotovi vedno učinkovitejšo in specifično obravnavo posameznika.

Zaključila je specializirano usposabljanje za bioresonančno terapevtko pri mentorici in eni izmed najbolj priznanih zdravilk v Sloveniji mag. Karin Rižner, in sicer na področjih, ki vključujejo osnove energijske medicine ter tradicionalne medicine, osnove bioresonančne metode in pomen spremljevalnih ukrepov za izboljšanje zdravja, poglobljeno bioresonančno testiranje, razstrupljanje telesa, posebni pomen črevesja in medceličnine, bioresonančnih terapij patoloških bremenitev, …

Tea Šumandl mag. je licencirana zdravilka s področja bioresonančne metode. Licenco ji je podelilo Ministrstvo za zdravje po opravljenem strokovnem izpitu s področij patologije interne medicine, prve pomoči, anatomije in fiziologije ter vzgoje za zdravje in higiene.  

Z močnim prepričanjem v prirojeno sposobnost telesa, da se samo ozdravi, je zavezana, da bo našla izvor težav in podprla posameznika v njemu prilagojenem tempu, da bo dosegel resnično optimalno počutje. Po načelih naturopatske medicine uporablja celostni pristop pri obravnavi svojih pacientov, kar vključuje prilagajanje prehrane in življenjskega sloga, bioresonančne terapije, terapije po Rifu s frekvenčnim generatorjem, ortomolekularno medicino, skladnost duha in telesa.

Njeno strokovno področje vključuje bioresonančno pomoč na področjih: hormonskega neravnovesja in drugih težav žensk, utrujenost, alergije, prebavne težave, razstrupljanje, zdrava izguba maščobe, kronične okužbe, pa tudi olajšanje stresa in izboljšanje duševnega počutja. Druga stanja, ki jih obravnava, vključujejo: ADD / ADHD, srčne bolezni, diabetes, avtoimunske in nevrološke motnje, kronične bolečine, artritis, športne poškodbe, kožne bolezni, glavobole ter še veliko drugega.

Medtem ko vam zagotovi temeljito oceno stanja na podlagi anamneze ter bioresonančnega pregleda, bo oblikovala edinstven načrt nadaljnjih obiskov, ki bo ustrezal potrebam vsake osebe.

Gibanje in skrb za dobro počutje sta pomembni sestavini njenega življenja. Pri borilni veščini taekwon-do si je prislužila črni pas. V času srednje šole je bila članica plesne navijaške skupine Tigrice. Zato še sedaj ostaja aktivna in uživa v planinarjenju ter odkrivanju skritih kotičkov narave. Ob vikendih čas rada preživlja s svojim psom in hčerko, fotografira, pripravlja zdrave ter okusne jedi in se zaplete v čim več  pustolovščin. Da ohrani svoje življenje v ravnovesju pa najraje vsake toliko pobegne v tople kraje, kjer se nastavlja sončnim žarkom, hodi bosa po peščenih plažah, plava v morju in spoznava druge kulture.

Načini dela, ki jih uporablja terapevtka, vključujejo:
  • svetovanje o prehrani in življenjskem slogu
  • bioresonančna metoda
  • ortomolekularna medicina
  • terapija po Rifu s frekvenčnim generatorjem
  • Bachove cvetne esence