MNENJA OBISKOVALCEV

Vsak je sam odgovoren za svoje zdravje in presrečna sem, da lahko osredotočene in srčne posameznike kot so moji obiskovalci, vodim po poti do boljšega počutja. To je samo po sebi največja nagrada, ki jo kot zdravilka lahko prejmem.

Strokovni, prijazni in predvsem v veliko pomoč pri premagovanju bolezenskih težav. Priporočam.

JASMINA

Priporočam vsem, ki iščete bioresonanco. Strokovna, kompetentna in prijazna terapevtka.

Lea

Strokovna in zelo zanesljiva storitev!

Mi smo se rešili različnih problemov in zelooo sem hvaležna!! 100% priporočam!

nadja

Vse pohvale za strokovnost, prijaznost in široko zdravilsko znanje! Zelo zadovoljna!

anita

Same pohvale za poglobljen, celosten pristop, strokovnost, neverjetno raziskovalno žilico ter posluh za sočloveka. Toplo priporočam vsem z kakršnimikoli akutnimi ali kroničnimi zdravstvenimi težavami.

SENDI

Strokoven odnos, visok nivo znanja… z dejanskimi rezultati po terapijah. Priporočam vsakomur, ki si želi povrnit zdravje. 👍

SNEŽANA

Najbolj mi je všeč, da sem bil KONČNO nekje obravnavan kot človek. Vzeli so si čas zame, mi vse razložili in mi skozi celotne terapije nudili celovito podporo. Že na prvem srečanju sem dobil vtis, da imajo dejansko bogate izkušnje in ogromno znanja tako na področju bioresonance, kot tudi na področju prehrane, prehranskih dodatkov! Izredno sem zadovoljen, da se je nekdo končno potrudil in odkril vzrok mojih težav s prebavo, saj se edino na tak način lahko rešiš tistega, kar te bremeni že skoraj celo življenje. Od 🧡 hvala za vse.

IZTOK

Neskončno zadovoljna s terapijami,s strokovnim znanjem,s profesionalno in osebno podporo,z rezultati…in najbolj z njo kot osebo,profesionalna,srčna,oseba integritete in popolnoma vredna zaupanja. Priporočam vsem,ne samo tistim s težavami,ampak vsem,ki se cenijo in želijo dolgoročno zdravje in dobro počutje.

Hvala za vse…neskončno cenim, da so me pripeljali k tebi.

tea

Toplo priporočam vsem, ki ste siti “klasične” zdravniške obravnave in obiskovanja zdravnikov, ki premnogokrat delajo le na odpravljanju bolezenskih simptomov, ne pa tudi vzrokov bolezni. Preverjeno uspešno 👍 – na podlagi celostne obravnave, brez invazivnih posegov (kemijskih in/ali fizičnih), predvsem pa z izredno pozitivnim odnosom, veliko dobre volje in ljubezni! 😉 ❤️ Če vas zanima še kaj več, z veseljem delim izkušnje iz prve roke. 🌞

tanja

Zelo sem zadovoljen z vašimi storitvami bioresonance, ker se resnično zavzemate za odpravljanje vzrokov različnih zdravstvenih situacij, kar pomeni, da vam je najbolj pomembno zdravje in dobro počutje vsakega posameznika, ki se odloča za zdravljenje z bioresonanco. Ker so posledice zdravstvenega stanja vsakega izmed posameznikov nastale v obdobju nekaj let (1-7, 10, 20, 30 ali več), je razumljivo da bo trajalo nekaj časa, preden se odpravijo vzroki, odvisno od vsakega posameznika. Bioresonanco podjetja Bio-Cor priporočam vsakemu posamezniku, ki si resnično želi spremembo življenskega stila in dobrega počutja na vseh nivojih in je pripravljen za to posvetiti svoj čas in veliko mero vztrajnosti ter predvsem upoštevati prejete napotke v ”praksi”, torej v vsakdanjem življenju.  

danijel

Super, to morate preizkusiti in se naročiti na pregled. Strokovno, prijazno in kvalitetno.

irena

Pred štirimi leti sem bila pri vas na pregledu zaradi alergij. Takrat ste mi ugotovili alergene, ki sem jih popolnoma odstranila iz prehrane. Stanje kože se je popolnoma popravilo.

tadeja

Moram povedati, da se mi je utrujenost pa ful težav že po 14 dneh diete in zeliščih pa vseh dodatkih izboljšalo za 50%. Tako da sem ful srečna in tudi Vam hvaležna za ta pregled. Da vem na čem delati.

irena

Odkar sin ne uživa mleka, citrusov in soje je kot prerojen. Malo se je tudi poredil, vsak dan pridno trenira, tako da je pridobil tudi mišično maso. Komaj čaka, da zaključi zdravljenje in vam je zelo hvaležen, da ste mu pomagali. 

valerija

Zaenkrat je hčerka brez zdravil, tako da sem z rezultati zadovoljna. Zaenkrat se vam zahvaljujem in se z veseljem še odločim za terapije, če bo potrebno.

KLAVDIJA

Kakovostna obravnava ter prijazno osebje z veliko širino znanja. Toplo priporočam!

MATEJA

Zelo prijeten, strokoven in učinkovit pristop. Hvala, ker pomagate ljudem do zdravja.

MANJA

Poglobljen in strokoven pristop ter prijazno osebje. Priporočam vsem, ki si želite izboljšati svoje zdravje.

MAJA

Odlično 👍… priporočam vsakomur ki si želi povrnit zdravje 😊

SNEŽANA