Karmični partner: resnična sreča?

Zdi se, da marsikomu predstavlja karmični partner simbol velike sreče. Oseba, ki nam sto odstotno ustreza in to za vedno! Karmični partner večini predstavlja ljubezen našega življenja, včasih pa izraz povezujemo tudi z dušo dvojčico. Toda ali sploh vemo, koga kličemo v svoje življenje s to romantično željo? Je karmični partner res sreča, po kateri hrepenite?

Odnos s karmičnim partnerjem

V nasprotju s splošnim prepričanjem v večini primerov srečanje s karmičnim partnerjem sploh ni srečno. In morda je prav vaš partner, s katerim je razmerje celo zelo težko, vaša karma. Karmični partner v vaše življenje dostavi nalogo, ki jo je treba rešiti. Občasno se vsaka partnerska zveza sooča s karmičnimi izzivi.

Karmična naloga je nerešeno vprašanje, ki izhaja iz prejšnjih inkarnacij. Karmična sreča pa v sebi ne skriva neke naloge, temveč je rezultat dobro rešenih nalog karme. Ti primeri so veliko manj pogosti. Karmična vprašanja pogosto vplivajo na naše življenje. Čas, v katerem to nalogo rešujemo, je pogosto težko ali celo boleče življenjsko obdobje. Karmični partner pa lahko nastopi na več načinov.

Bolezen in nega partnerja

Če je vaš partner resno ali celo smrtno bolan, to najprej vpliva na njegovo karmo. Toda v širšem smislu je to lahko tudi naloga za vas. Kako se obnašati v tej fazi življenja? Kako močno so prisotni atributi sočutja, empatije, ustrežljivosti in odgovornosti? Kako daleč se lahko vključim v ustrežljivost? Treb je a skrbno pretehtati tudi vašo pripravljenost na žrtvovanje. Karmični vidik je lahko, da se pri tem ne izčrpate popolnoma in pozabite nase. Bolezen in nega sta težavi, ki nas izzivata in imata karmični vidik.

Prevlada in dominantnost

Vaš partner pooseblja prevlado nad vami? Če vas partner želi nadzorovati in obvladati, lahko to privede do številnih težav. Lahko pa celo skrije vašo karmično nalogo. Takšne situacije vam kažejo, da se ne bi smeli vdati. Sporočilo je lahko, da kljub temu delite svoje mnenje in ga zastopajte. Zaščitite se in poskrbite, da ohranite vašo samozavest.

Vloga žrtve

Ena od klasičnih karmičnih vprašanj je vloga žrtve. Pogosto partner prevzame vlogo storilca. Sprva se sliši kruto, če se soočamo s tako karmično nalogo. Pomembno pa je, da se znebite vloge žrtve. Za to je storilec nujno potreben. Sporočilo te karmične naloge je preprosto: znebite se vloge žrtve in delajte na svoji samopodobi! Zastopajte sebe in svojo dušo, ker imate odgovornost do sebe.

Težava s prevzemanjem odgovornost za svoje življenje

Ali imate radi svojega partnerja, a vas vseeno nekaj moti? Se vedno pojavljajo težave, ko pride do tega, da partner prevzame odgovornost? Tudi najmanjša odločitev je prepuščena vam? Pa tudi partnerstva ne uspete utrditi s poroko ali opredeljenimi načrti za prihodnost?

Strah vašega partnerja pred odgovornostjo je prevelik. Partnerju je z vami preprosto: prevzamete vse naloge, ki bi jih moral dejansko opraviti sam. Če želite ohraniti odnos, se morate odmakniti od takšnega pristopa. V nasprotnem primeru bi lahko vaše mesto prevzel naslednji karmični partner. Tokrat gre za osebo, ki nima vaše moči. To bi vašega nekdanjega partnerja prisililo, da prevzame odgovornost.

Kratkoročni odnosi

Odnosi ne rabijo vedno trajati več let ali celo večno. Nekateri karmični partnerji pridejo v vaše življenje samo, da v njem nekaj spremenijo. Potem pa spet hitro izginejo. Pokažejo vam nekaj, kar je v vašem življenju pomembno. Lahko, da se boste od takšnega partnerja naučili nečesa, kar vam bo pomagalo v vaši poslovni prihodnosti. Ali pa tak partner zagotovi, da boste v težki fazi življenja doživeli čustven preboj.

Vsi karmični partnerji so z vami zato, da lažje sledite svojemu življenjskemu načrtu. Včasih potrebujete sostorilce, ki prevzamejo ustrezen del v zgodbi. Takšni partnerji običajno ne ostanejo za dolgo. Toda vedno vam bodo ostali v spominu, ker so bili ključni za vaše življenjske spremembe.

Karmični partner vas izčrpava

Karmični partnerji lahko pridejo v vaše življenje z nalogo, da izčrpajo vašo notranjo moč. Po eni strani živite s to osebo in se ji ne morete izogniti, po drugi strani pa je v vašem življenju nerešena naloga, ki od vas zahteva veliko energije. Pogum, moč, energija, sposobnost odločanja ali upor bi vam lahko koristili na tej poti. Morda pa bo treba prečkati tudi meje, za katere prej niste menili, da jih je sploh možno prestopiti.

Duša dvojčica

Karmični partner je lahko tudi vaša duša dvojčica. Ni pa nujno tako. Pri duši dvojčici obstajajo tudi drugi parametri, ki jih je mogoče začutiti. To je občutek, da je ta oseba del vas. Zaveznik vaše duše! Ali ni to oseba, ki ste jo čakali celo življenje? Vaša duša je morda hrepenela po takšni osebi, toda človek s svojo romantično idejo o sorodni duši bo zagotovo razočaran.

Duša dvojčica ni vaša podoba. Pokaže vam strani vaše duše, do katerih nimate dostopa. Ta duša je praktično nasprotje vašega bitja, ki pa je potlačeno. Takšna srečanja se zdijo izjemno radikalna.

Duša dvojčica odpre vse kotičke, v katere ste odložili svoje nedokončane naloge. Čeprav iz duše dvojčice izvira čarobna privlačnost, bo ta odnos le redko harmoničen in neboleč. Toda srečanje skriva višji pomen. Tudi če je za zvezo značilno trpljenje, vas mora ta okoliščina spodbuditi, da zrastete. Šele ko se opravi karmična naloga, bolečina takšnega partnerstva popusti.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s