KO ZBOLI TERAPEVTKA

Tako pa je doletelo tudi mene. Že cel mesec sem prav čutila, da se me nekaj loteva, da manjka samo še tista pika na i in bo tudi moj imunski sistem klonil pod težo stresa in izgorelosti. Ker sem se cel  mesec september zelo intenzivno pripravljala na izpit iz zdravstvenih vsebin, enostavno nisem imela niti dneva časa, da bi si odpočila, normalno zadihala ter napolnila baterije. Upala sem samo, da me kaj ne zgrabi pred izpitom, vsak dan pridno uživala Altrient liposomski vitamin C (mimogrede ga priporočam vsem, ki  bi si želeli okrepiti imunski sistem ali prebolevate kakšno virozo, saj ima najvišjo biološko razpoložljivost med vsemi oralnimi oblikami vitamina C), veliko zelenjave ter tako nekako vse skupaj očitno samo zamaknila.

Včeraj me je pričela boleti glava, v sinusih mi je razbijalo in bolečina v grlu je spominjala na vnete mandlje. Še kakšni dve leti nazaj, bi cel dopoldan presedela v čakalnici pri zdravnci, čakala na izvide krvnih presikav in verjetno odšla domov s škatlico antibiotikov. Nato bi naslednjih pet dni preživela priklenjena na posteljo in čakala, da simptomi izzvenijo, da tablete opravijo svoje. Bolečino bi si lajšala z lekadoli ali aspirini ter prav tako zbijala povišano telesno temperaturo.

Še dobro, da so ti časi mimo.

Včeraj sem se le namestila na stol, prijela elektrode v roke, opravila bioresonančno testiranje, ki je pokazalo bakterijsko infekcijo na mandljih ter sinusih. Prejela sem  terapije za podporo imunskemu ter limfnemu sistemu ter protibakterijsko terapijo. Kar hitro se mi je zvišala telesna temperatura, tako da sem se zvečer zgodaj spravila v posteljo ter se okrepila s sveže stisnjenim  sokom rdeče pese (za kaj vse je dober in kako ga uživati vam zaupam naslednjič). Zjutraj več nisem imela povišane temperature, sinusi so popolnoma vredu, mandlje pa še malenkost čutim in potrebujejo še eno protibakterijsko terapijo.

Ob akutnih zadevah je bioresonančna terapija zelo učinkovita, saj pohitri proces zdravljenja ter okrepi odziv imunskega sistema. Učinki so takojšnji in presenetljivi. Če svoje telo podkrepim še z ogromnimi količinami vode, vitaminom C ter sveže stisnjenimi zelenjavnimi sokovi pa sem tako jaz, kot tudi moji najbljižji ter pacienti v najkrajšem možnem času ozdravljeni.

Vsekakor pa se je potrebno zavedati, da je nezdravljena angina izredno nevarna, saj lahko toksini bakterij negativno vplivajo na ledvice, sklepe ter srčne zaklopke. Zato je vsekakor potrebno hitro ukrepanje ter vzpodbujanje razstrupljanja in dovolj počitka, da se telo regenerira.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s