BIORESONANČNA TERAPIJA IN SLAB IMUNSKI SISTEM

Imunski sistem je eden najpomembnejših delov človeškega telesa, ki deluje kot obrambni mehanizem za zaščito gostitelja pred okužbami, boleznimi in vsemi patogeni, ki lahko poskušajo prodreti v telo in povzročijo škodo. Brez zdravega imunskega sistema postane človeško telo nagnjeno k mnogim težavam, življenjska doba osebe pa se lahko celo bistveno skrajša. Zato je skrb za splošno dobro počutje telesa in skrb za imunski sistem ključnega pomena pri zagotavljanju dolgega življenja in višje kakovosti le tega. Na žalost so nekateri ljudje nagnjeni k slabši imunski funkciji, kar je lahko precej problematično. Vendar obstajajo metode, ki jih je mogoče uporabiti za izboljšanje splošne imunske funkcije in povečanje sposobnosti telesa za boj proti potencialno škodljivim mikroorganizmom.

Kako deluje imunski sistem

Kot že ime pove, imunski sistem ni en sam del telesa ali organa, temveč celoten sistem, ki je sestavljen iz različnih delov telesa, ki delujejo skupaj za zaščito gostitelja pred različnimi boleznimi in patogenimi organizmi. Zato mora biti celotno telo v dobri harmoniji in v ravnovesju, kot je pojasnjeno v Global Healing Exchange. To vključuje zdrav gastrointestinalni trakt, kjer uspevajo milijoni mikroorganizmov, od katerih so nekateri lahko škodljivi, vendar so mnogi od teh mikroorganizmov dejansko dobri in delujejo kot prva obrambna linija telesa proti patogenom. Vendar pa gastrointestinalni trakt ni edini del telesa, ki je del imunskega sistema.

Težave, ki se pojavljajo pri slabem imunskem sistemu

Kot smo že pojasnili, je primarna funkcija imunskega sistema zaščititi svojega gostitelja pred patogeni. Tako je najbolj očitno vprašanje, ki se poraja ob šibkem imunskem sistemu, dejstvo, da bi bil prizadeti bolnik veliko bolj dovzeten za okužbe kot tudi za bolezni. Običajni prehlad veliko verjetneje prizadene osebo s šibkim imunskim sistemom. Celice T in B, ki jih proizvaja imunski sistem so potrebne za boj proti virusom, parazitom, bakterijam in celo rakavim celicam. Iz tega razloga ne mislimo le na prehlad ali druge okužbe, ko govorimo o šibkem imunskem sistem, temveč je od tega odvisno tudi veliko drugih vprašanj.

Kar mora oseba s šibkim imunskim sistemom vedeti je dejstvo, da nekatere celice, ki jih proizvaja imunski sistem, varujejo pred rakavimi celicami. Šibek imunski sistem npr. ne bi mogel učinkovito preprečiti raka; zaradi česar je oseba bolj nagnjena k razvoju raka.

Kaj povzroča šibek imunski sistem

Obstaja veliko število dejavnikov, ki lahko močno prispevajo k šibkemu imunskemu sistemu. Za temeljito izboljšanje imunskega sistema mora oseba najprej analizirati svoje življenje, vključno z načinom življenja in trenutnim zdravstvenim stanjem.

Po Del-Immune V so nekateri najpogostejši vzroki šibkega imunskega sistema:

  • Življenje, ki je polno stresa.
  • Ne dovolj gibanja in rekreacije.
  • Prermalo spanja ali slabo spanje.
  • Prehrana, ki ne vsebuje učinkovitih zalog pomembnih hranil, ki prispevajo k zdravemu imunskemu sistemu.
  • Poleg teh posebnih vzrokov je treba tudi omeniti, da nekateri virusi povzročajo znatno zmanjšanje delovanja imunskega sistema. Virus HIV je odličen primer virusa, ki povzroča poslabšanje delovanja imunskega sistema, vendar še zdaleč ne edini.

Bioresonančna terapija in šibki imunski sistem

Za povečanje imunske funkcije je mogoče uporabiti več strategij in tako izboljšati sposobnosti telesa za boj proti okužbam, boleznim, raku in parazitom. Fizična aktivnost, zdrava prehrana, boljše spanje in ustrezna prehrana so v večini primerov v pomoč. Poleg teh metod bioresonančna terapija predstavlja tudi učinkovito strategijo, ki jo lahko uporabimo za pomoč pacientu s slabšim imunskim sistemom, da obnovi optimalno imunsko funkcijo; kar jim omogoči, da se boljše borijijo proti okužbam. Bioresonančna terapija je sposobna zaznati potencialne patogene, toksine, stresorje in druge težave, ki ovirajo imunsko funkcijo bolnika.

Zaključek

Zdravo telo pomeni zdrav imunski sistem, ki na koncu pomaga človeku pri boju proti boleznim, okužbam in številnim drugim patogenim snovem, ki lahko škodujejo človeškemu telesu. Na žalost lahko številni dejavniki privedejo do šibkega imunskega sistema; zaradi česar je oseba bolj nagnjena k razvoju okužb, vnetnih stanj in celo raka.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s