STE BOLJ YIN ALI YANG?

Praidejo kitajske filozofije, ki obsega vsa področja človekovega življenja, sestavlja delitev vseh stvari in živih bitij na osnovna principa yin in yang. Yin in yang simbolično prikazujejo kot oklepajoči se ribi, ki le skupaj tvorita celoto, Yin in yang nastajata iz celote oziroma iz nič, iz daa. Iz njiju pa se razvije pet elementov, osem trigramov in celotno vesolje.

Yin in yang sta v nenehnem procesu sprememb in ravnotežja. Stvari, v katerih je več yina, privlačijo yang, in nasprotno.

Da bi razumeli razmerje med yin in yang, moramo vedeti, da ne more obstajati samo yin ali samo yang. V vseh stvareh, živih in neživih, sta navzoča oba hkrati in le skupaj tvorita celoto.

Yin in yang se velikokrat uporablja za opisovanje ženstvenosti in moškosti, kontrasta med temo in svetlobo, nočjo in dnevom, vodo in ognjem, hladnim in toplim, pasivnim in aktivnim. Predstavljajo pa tudi niz psiholoških značilnosti, ki opisujejo posameznikov značaj in tipično obnašanje.

Pomembno je poznati svoj  energijski tip, saj lahko že s pravilno prehrano, aktivnostmi ali postavitvijo pohištva ugodno vplivamo na svoje zdravstvene težave.

Zato sem vam pripravila tabelo za lažje prepoznavanje energijskega tipa ter aktivnosti in prehrano, ki nam dobro dene.

untitled

Tekom bioresonančnega testiranja terapevti v večini najprej preverjamo energijsko stanje človeka po načelih tradicionalne kitajske medicine. Že v sklopu tega pridobimo natančen vpogled v dogajanje v telesu in ta nam je vodilo za odkrivanje globljih vzrokov za začetek bolezenskih znakov ali slabega počutja.

Če želite preveriti svoje fizično in energijsko  stanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pri tem pomagali.

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s